Kitűzött hírek

Jelenleg nincs kitűzött hír.

Hírek

Ideiglenes felvételi jegyzékek

Mindenkit szeretettel köszöntünk! Az alábbiakban közzétesszük a felvételi eredményeket. Előtte viszont néhány fontos információt kell megosztanunk

Past Continuous - első nemzetközi projekttalálkozó

Intézményenként két-három képviselővel megtartottuk első élő megbeszélésünket. Megismerkedtünk a partnerekkel és megbeszéltük az előttünk álló feladatokat.

Map_U - új diákvállalkozás projekt

A diákvállalkozások tanóra keretében diákjaink új projektje bekerült a legjobb 50 vállalkozói ötlet közé, az EdisonKids versenyen.

Ahol a szárazföld véget ér és a tenger kezdődik

Február végén és március elején egy portugál iskola (Real Colégio de Portugal) fogadott 12 diákot és 2 tanárt iskolánkból. Olvassátok az eseménydús napokról készült beszámolót!

Szóbeli felvételi hét beosztás

Szeretettel fogadtuk a jelentkezéseket! A jelentkezőknek március 5-8. között szóbeli felvételi vizsgánkon kell részt venniük, mely vizsga egy kötetlen beszélgetésből és egy csoportos feladatból áll.

Tavasz a Kürtben

Felfrissültek növényeink, új lakókkal gazdagodtak virágágyásaink. Kívül-belül várjuk a tavaszt a kürtben.

Szóbeli felvételi hét

A szóbeli felvételi hét március 5-8-ig lesz nálunk. A pontos időpontot, hogy az adott gyerkőc melyik napra és hány órára került beosztásra, legkésőbb február 29-én reggel tesszük közzé.

Jane Goodall Intézet az iskolában

Február 14-én újra a gorillákkal és a természetvédelemmel foglalkoztunk! A gorilla-projekt lezáráseként a nyek évfolyam egy különleges előadáson vett részt a tornateremben.

Erasmus Bresciában

2024. január 21.-27. között az iskolából 14 diák, két kísérőtanár az olaszországi Bresciába látogatott, hogy egy hetet töltsön ott; megismerve a helyi olasz kultúrát, az oktatási rendszert és az embereket.

Past Continuous kick-off meeting

A résztvevők bemutatkozása, a projekt bemutatása, az első akciótervmegbeszélése, adminisztrációs információk átadása.

Valenciában jártunk

Február elején 16 diákunk két kísérő tanárral csereprogramon vett részt Valenciában, Spanyolországban az Erasmus keretein belül.

Nemzetközi workshop Lisszabonban

Február 5-én elutaztunk 11 fő 10-es diákkal Lisszabonba, ahol egy nemzetközi workshopon vettünk részt az Anthropolis Egyesület szervezésében, ami egy szeptember óta tartó képzés következő állomása volt.

Egyéni sakk diákolimpia

Február 5-én tartották a József Attila Gimiben a kerületi egyéni sakk diákolimpiát, ahol iskolánk színeit 5 diákunk képviselte.

Fontos szóbeli felvételivel kapcsolatos információ!

Amennyiben beadják a jelentkezésüket iskolánkba, szóbeli felvételire, kérjük töltsék ki az alábbi adategyeztető kérdőívet. Az adatlap kitöltése nem minősül hivatalos jelentkezésnek! Az adatlap azonban fontos eleme a gördülékeny szóbeli felvételinek!‍

Nyílt nap jelentkezés 2024.01.25.

Megnyílt a jelentkezés a január 25-i nyílt napunkra. Szeretettel várjuk az érdeklődő diákokat, szülőket.